szczesciara - komentarze |
No nie wiem, nie wiem. Jutro mam zdawać specjalną o 9.00. I nie za dobrze... bo mało umiem jeśli wogóle... Dlaczego? Niestety to pytanie pozostawiam bez odpowiedzi. Zawaliłam... może jutro uda mi sie to zdać jakimś fuksem, ale nie wiem. No i wbrew pozorom nie przejmuję się tak bardzo... A jak mi minął dzień? Bo tak mozna tez pisać w blogu nie? No to tak rano w kościółku, pogadałam sobie z Halinką - ona jest super! Strasznie ją lubię:* Później wróciłam do domku i zaczęłam się uczyć ![]() ![]() ![]() ![]() Nawet wspomnienia złe mnie nie były w stanie zdołować ![]() |
|
Tak napisali inni: |
24.01.2005 :: 15:07 :: chello083144086200.chello.pl Ryś jak coś piszesz to sie podpisuj. Wogóle wszyscy sie podpisujcie, żebym mogła do Was na blogi wpadać:) A ja na Akademii Pedagogicznej jestem, w Krakowie:) A z tą pełnią to racja, nie mam jak spać:( |
24.01.2005 :: 12:20 :: pn2.poznan.sdi.tpnet.pl melonik Biedna jestes tyle musisz sie uczyc!!Ble nie nawidze tego!!![]() ![]() |
24.01.2005 :: 03:50 :: ej2.internetdsl.tpnet.pl i widzisz...ciesz sie!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |