szczesciara - komentarze

Dziś wróciłam z zimowiska. Ogólnie było spoko! Oczywiście pojawiły się jak to u mnie zmartwienia, doły i takie tam, ale myśle, że za jakiś czas o nich zapomnę. Ale póki co to piszę takie moje postrzępione myśli...

usunęłam mój "romantyzm..." Rysiek ma rację, turysta też...

Co jeszcze na zimowisku miało miejsce może napiszę później, a może nie... A teraz jak się czuję? Jestem chyba zmęczona, trochę też niekomfotowo się czuję w obecnej sytuacji...

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
23.02.2005 :: 00:29 :: chello083144088176.chello.pl

szczesciara

Hej Turysto! Pewnie masz rację... być może nikogo to nie interesuje, ale nikt nie każe też tego czytać nie? Jestem osobą, która innym mówi co czuje, tak po prostu mam i już. Adres do tego pamiętnika mają moi znajomi najbliżsi więc do nich kieruję treść, a jak ktoś przez przypadek przeczyta moją notkę to nic się nie stanie, może coś doradzi... pozdrawiam!
17.02.2005 :: 14:17 :: 82.160.6.130

Turysta

Jaka jest idea, przeslanka opisywania swoich prywatnych spraw w interneci?? Po co to robic, dla kogo? Myslisz ze ludzi interesuje twoje rzycie, ze interesuje ich twoj romantyzm, albo zycie duchowe? Tozto paranoja. Z pozdrowieniami
14.02.2005 :: 18:49 :: ej2.internetdsl.tpnet.pl

czy ty byś chciała coś z pewnym kimś od błekitnej langusty..??
14.02.2005 :: 14:42 :: ej2.internetdsl.tpnet.pl

hehe,,,,eh...hehe...ale ty jesteś!!hehe,,,ale w sumie...SPOKO!!...a ręka sie zrośnie i wyjdzie z gipsu!! kiedyś!!!!!
14.02.2005 :: 10:57 :: cpa151.neoplus.adsl.tpnet.pl

kwiatek13

Więc doradzam. Ja bym zaryzykowała i wysłała dziś tą Walentynkę!!! Przecież jeśli cię wyśmieje to tylko jego strata. Olej go i tyle jeśli okaże się świnią! Poza tym thx za komenta!!! Owiedzaj mnie często, ja też będę wpadać do ciebie! Kwiatek
13.02.2005 :: 22:32 :: cpd240.neoplus.adsl.tpnet.pl

kwiatek13

Dużo się tam działo. Ja jednak wciąż nie mogę odróżnić fikcji od rzeczywistości... Może nie równią się wcale tak bardzo jak by się mogło wydawać??... Zajrzyj do mnie na www.kwiatek13.talk.pl - zapraszam do czytania i komentowania!!!!!
Talk.pl :: Wróć