szczesciara - komentarze |
Dziś wróciłam z zimowiska. Ogólnie było spoko! Oczywiście pojawiły się jak to u mnie zmartwienia, doły i takie tam, ale myśle, że za jakiś czas o nich zapomnę. Ale póki co to piszę takie moje postrzępione myśli... usunęłam mój "romantyzm..." Rysiek ma rację, turysta też... Co jeszcze na zimowisku miało miejsce może napiszę później, a może nie... A teraz jak się czuję? Jestem chyba zmęczona, trochę też niekomfotowo się czuję w obecnej sytuacji... |
|
Tak napisali inni: |
23.02.2005 :: 00:29 :: chello083144088176.chello.pl Hej Turysto! Pewnie masz rację... być może nikogo to nie interesuje, ale nikt nie każe też tego czytać nie? Jestem osobą, która innym mówi co czuje, tak po prostu mam i już. Adres do tego pamiętnika mają moi znajomi najbliżsi więc do nich kieruję treść, a jak ktoś przez przypadek przeczyta moją notkę to nic się nie stanie, może coś doradzi... pozdrawiam! |
17.02.2005 :: 14:17 :: 82.160.6.130 Turysta Jaka jest idea, przeslanka opisywania swoich prywatnych spraw w interneci?? Po co to robic, dla kogo? Myslisz ze ludzi interesuje twoje rzycie, ze interesuje ich twoj romantyzm, albo zycie duchowe? Tozto paranoja. Z pozdrowieniami |
14.02.2005 :: 18:49 :: ej2.internetdsl.tpnet.pl czy ty byś chciała coś z pewnym kimś od błekitnej langusty..?? |
14.02.2005 :: 14:42 :: ej2.internetdsl.tpnet.pl hehe,,,,eh...hehe...ale ty jesteś!!hehe,,,ale w sumie...SPOKO!!...a ręka sie zrośnie i wyjdzie z gipsu!! kiedyś!!!!! |
14.02.2005 :: 10:57 :: cpa151.neoplus.adsl.tpnet.pl kwiatek13 Więc doradzam. Ja bym zaryzykowała i wysłała dziś tą Walentynkę!!! Przecież jeśli cię wyśmieje to tylko jego strata. Olej go i tyle jeśli okaże się świnią! Poza tym thx za komenta!!! Owiedzaj mnie często, ja też będę wpadać do ciebie! Kwiatek |
13.02.2005 :: 22:32 :: cpd240.neoplus.adsl.tpnet.pl Dużo się tam działo. Ja jednak wciąż nie mogę odróżnić fikcji od rzeczywistości... Może nie równią się wcale tak bardzo jak by się mogło wydawać??... Zajrzyj do mnie na www.kwiatek13.talk.pl - zapraszam do czytania i komentowania!!!!! |
Talk.pl :: Wróć |