szczesciara - komentarze |
No! Wreszcie się ruszyłam z tą robotą! Stronka jedna już przybiera na sensowności... Druga troszkę stoi w miejscu, a trzecia - do trzeciej trzeba się zabrać jak najszybciej... Siły!! Dziś byłam u lekarza, nie wiem czy wspominałam, ale w środę 9 lutego ZŁAMAŁAM rękę i to PRAWĄ! A dziś byłam u chirurga tu w Krakowie i się okazało, że mam mieć gips nie do 2 marca tylko do 11/12!! Czyli jeszcze całe 3 tygodnie!!! A ja od poniedziałku zaczynam zajęcia, prawie wszystkie nowe i same ćwiczenia ![]() ![]() No ale mimo wszystko humor dopisuje! Będzie dobrze!! Mama bez zmian, ale tak jest dobrze mimo wszystko... Szkoda, że mało kto komentuje moje notki, ale trudno! |
|
Tak napisali inni: |
23.02.2005 :: 00:32 :: chello083144088176.chello.pl Dzięki! U mnie na roku to jest 10-ciu kolesi na 190 dziewczyn więc niestety TU nie znajdę |
21.02.2005 :: 01:45 :: bts216.neoplus.adsl.tpnet.pl Jeanine Przykro mi.Ja sama nie mogę znieść myśli,że już się ferie skończyły i trzeba wracać,a Ty jeszcze z niesprawną rączką.Współczuję!!Hmmm...ale może to dobry patent,żeby ktoś zamiast Ciebie notował na wykładach??Np jakiś przystojny facet...Hihihi:)Powodzenia w nowym semestrze i tak w ogóle tez powodzenia:):* |
19.02.2005 :: 21:12 :: ej2.internetdsl.tpnet.pl ja zawsze komentuje!!!!!!a nie martw sie...poradzisz sobie z zaj ęciami...a gips...jak to ktuś uznał błękitny jak ekipa błękitnej langusty!!...a i możesz sie z nim myć a wiec spoko! i sie nie martw o nic..!!wszytsko będzie ok! ![]() ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróć |