szczesciara - komentarze |
He he he... Właśnie wstałam Dziś miałam iść do SP nr 3, ale chyba zadzwonię jednak. A pójdę np. w czwartek Dziś miałam fajny sen... Zaraz pomyślicie, że jestem jakaś głupia, ale śnił mi się pewien chłopak Strasznie fajny był... i się sobie spodobaliśmy Ale to nie ważne. A wczoraj w Brackiej z Gawłem i Tomkiem, a raczej z Bianką i Maćkiem byłam. No i oni mi powiedzieli, że Kudłacz coś do mnie czuje więcej... no i że czeka na MÓJ ruch. To możliwe, ale sama nie wiem |
|
Tak napisali inni: |
16.03.2005 :: 19:59 :: r6.ists.pl emil...:p grr..jak mnie dawno nie było?! zawsze jestem tylko raczej nie walę żadnych komenterów...ja jestem zawsze i na RYSKA TEZ...sam mi sie KAPsluk wcisnął..ale w fajnym miejscu... |
16.03.2005 :: 17:55 :: afl35.neoplus.adsl.tpnet.pl wcale nie uważam, że jesteś jakaś głupuia chociaż Cię nie znam, to uważam że możesz być całkiem symaptyczna :] apropo bloga... piękny szablon, ogólnie bardzo dopracowany, bynajmniej stwarza takie pozory ;p dlatego też dałam Ci 3 ptk na topliście blogów zapraszam do mnie http://whoami.blog.pl , dopiero zaczynam, dziś go założyłam, potrzebne mi sa rady fachowców pozdro :* |
16.03.2005 :: 09:19 :: 62.93.48.42 ewe ahah :D no to szykuje sie jakas milosna przygoda :D gratuluje :)przepraszam, ze tak rzadko tu wpadam, ale ost nie mam czasu, zeby sie porzadnie wyspiac, czy zjesc obiad, wiec sama widzisz:> :) pzdr :* |
15.03.2005 :: 16:29 :: dbp213.neoplus.adsl.tpnet.pl Wcale nie zaniedbalam, tylko czytam i nie komentuje Ten kudlacz CZEKA na ruch? buhahha ja cie prosze! Jak mu zalezy to sam ten ruch zrobi wierz mi...tylko sie skompromitujesz :/ Ach a ten mój M. to taki ładny jest ze szok Ciekawe jak twoj hehe...jak masz zdjecie to mi podeślij kiedys Pozdro :* |
15.03.2005 :: 16:06 :: ej2.internetdsl.tpnet.pl no bo chyba czuje..a i kiedy mam ten plakacik wieszać?? |
Talk.pl :: Wróć |