szczesciara - komentarze |
Miłość mi wszystko wyjaśniła, Miłość wszystko rozwiązała - dlatego uwielbiam tę Miłość, gdziekolwiek by przebywała. A że się stałem równiną dla cichego otwartą przepływu, w którym nie ma nic z fali huczącej, nie opartej o tęczowe pnie, ale wiele jest z fali kojącej, która światło w głębinach odkrywa i tą światłością po liściach nie osrebrzonych tchnie. Więc w tej ciszy ukryty ja - liść, oswobodzony od wiatru, już się nie troskam o żaden z upadających dni, gdy wiem, że wszystkie upadną. sł. Karol Wojtyła Wspaniały człowiek! Jedyny na świecie taki! |
|
Tak napisali inni: |
04.04.2005 :: 19:12 :: bpb237.neoplus.adsl.tpnet.pl Jedyny...a |
03.04.2005 :: 19:16 :: chp202.neoplus.adsl.tpnet.pl kwiatek13 Zgadzam się. Dla każdego Karol Wojtyła - później Jan Paweł II jest wielkim człowiekiem. Łączymy się w jedność - niezależnie od religii, niezależnie od tego czy wierzymy czy nie...Jesteśmy - w tych smutnych chwilach - razem. Pomimo, że zostaliśmy sami, niczym owce bez pasterza... Pozdrawiam cię szczęściaro!!!Kwiatek (very bad time) Ps. Zajrzyj na www.kwiatek13.talk.pl - przynajmniej od czasu do czasu! |
03.04.2005 :: 17:37 :: dbs47.neoplus.adsl.tpnet.pl caly swiat placze.....;( |
02.04.2005 :: 20:27 :: dbs47.neoplus.adsl.tpnet.pl Zgadzam sie ze wspaniały.....miejmy nadzieje ze przetrwa ten czas choroby......módlmy sie za niego |
Talk.pl :: Wróć |