2024 październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2004 grudzień
link1
link2
link3
|
Link :: 17.10.2009 :: 15:02
Między miłością, a nienawiścią żyje tylko zemsta.
Nie jest dobrze o tym zapominać...
A to historia miłości, która przetrwała wszystko!
Znalazłam i już nie puszczę
- Twoja Druga Połowa!
Tak jak każde z Nas
Dwie połowy masz.
Jedna Twoja - druga to ja
Nie jest ważne czy mniejsza czy większa
Nie jest ważne
Może bardziej hałaśliwa nieznośniejsza
Może Bardziej dokuczliwa i sprośniejsza
Ale zawsze Twoja - drugiej części Twej ostoja. Komentuj(0)
Link :: 24.10.2009 :: 08:57 Jak widać dziś, jeszcze 8 dni muszę tylko czekać. Nareszcie przyszedł ten ostatni tydzień Cieszę się, że już niedługo będzie ze mną Moje Słoneczko. Oby tylko się coś znowu nie zmieniło... ale jak się zmieni, to tam pojadę po prostu!
Miałam mieć dziś pracowity dzień, ale tak strasznie chciało mi się spać i nie chciało mi się iść, że chyba telepatycznie spowodowałam, że klucze do miejsca pracy zostały zgubione
Teraz jednak stoję przed wyzwaniem, jak ten dzień zaplanować coby go nie zmarnować, ale zobaczymy jak będzie.
Uwielbiam jesień, to znaczy kolory jakie wówczas otaczają nas z każdej strony. Są takie ciepłe i barwne. Jak jest zimno i pada można wpaść w depresję, ale gdy zaświeci słońce robi się bardzo przyjemnie w sercu. Ta pora jest chyba moją ulubioną tak sądzę, jest to również początek nowego roku i czas nowych wyzwań, lubię Jesień. Po prostu. Komentuj(3)
|