2024 październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2004 grudzień
link1
link2
link3
|
Link :: 11.08.2009 :: 10:24 Powróciliśmy z wojaży. Na razie osiadamy w domowych pieleszach. Ja wprawdzie mam po kąpielowe zapalenie uszu i zdycham tu z bólu, ale trzeba być cierpliwym i przetrwać - staram się...
Wczoraj było źle... taka sobie niby rozmowa, ale się pojawiła spora dawka złości... topór wojenny został zakopany przy maszynach tortur... nie wiem czy sytuacja wyjaśniona, ale jest dobrze.
Czas brać się do pracy, wczoraj ze złości coś zaczęłam i nawet by mi się udało coś zrobić, ale nie można się tak złościć więc odpuściłam i z mężem posiedziałam. Teraz próbuję wziąć się do roboty i mam nadzieję, że płodnie mi tu pójdzie. Dzieci czekają - muszę się więc przygotować!
Komentuj(1)
Link :: 17.08.2009 :: 23:59 Dało radę. Ruszyła mi praca z kopyta - no może z... kopytka :P Program wychowawczy klasy zrobiony, rozkład materiału "zaprojektowałam" do listopada plus wyjścia programowe. Trochę jeszcze zostało, ale grunt, że ruszyłam nie?
Zaczęłam dziś kurs efektywnego uczenia się - fajnie tam, ale długo :) Zatęskniłam za studiowaniem trochę, nabrałam ochotę do nauki .
Byliśmy wczoraj z mężem w kinie na Harrym Potterze... byliśmy sami na sali kinowej... super! Majątek nas to kosztowało, ale nawet nie żałujemy bardzo :)
Coraz częściej myślę o dzieciach szkolnych, obcych... no i swoich. Nie wyobrażalne. Czasem myślę, że nie chcę tego kłopotu, czasem marzę o brzdącu w domu. Nad morzem obserwując męża i siostrzeńca na plaży zachwycał mnie ten widok. Miałam poczucie dopełnienia. Wręcz taka myśl mi się nawet pojawiła, że dziecko porządkuje życie... Komentuj(0)
|