2024 październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2004 grudzień
link1
link2
link3
|
Link :: 01.01.2010 :: 16:38 No to mamy Nowy Rok 2010
Przez ostatnie 12 miesięcy bardzo wiele zmian nastąpiło. Zmieniłam pracę oraz stan cywilny Awansowałam na phm i otrzymałam nową funkcję - kwatermistrza Wspaniały był ten rok, trzeba to przyznać. Wchodzę w nowy szczęśliwa.
Wszystkim życzę takich właśnie lat Komentuj(0)
Link :: 12.01.2010 :: 21:55 Dziś nie czuję się najlepiej... byłam u lekarza i jest mi smutno. Z dwóch powodów, ale nic to poważnego - po prostu straciłam nadzieję i dłużej jej nie odzyskam... nie żeby jakiś poważny problem. Po prostu jak się komuś coś wydaje, nastawia się podświadomie i trochę boli rozczarowanie prawda?
A ja za każdym razem się smucę, co te kilkadziesiąt dni... i jest to głupie ale nie umiem wyeliminować tego z siebie. A teraz się okazuje, że zawaliłam z tym zdrowiem i niby nic mi nie jest, ale co chwile się coś dzieje dziwnego - zaczyna mnie to męczyć.
Tak bym sobie chciała popłakać, ale zaraz pytają co mi jest, a mnie się nie chce gadać. Chcę być sama bo rozmowy to są z Jego strony bardzo niedelikatne, o czym On nie ma pojęcia, i moje problemy w Jego ustach stają się błazeńskie. Jeszcze gorzej się czuję po nich. Nie chcę się tulić, wypłakać do ramienia - bo nie czuje zrozumienia. Wszystko co Mówi na ten temat mnie dobija - zamykam się w sobie, wcale nie chcę się odkrywać. Wiem, że to nie najlepiej, ale nie mam lepszego pomysłu.
Po co się mam starać - nic z tego nie ma... Komentuj(1)
|