![]() |
|
2025
|
Link :: 13.02.2005 :: 22:20 Link :: 15.02.2005 :: 14:04 Poprzednia notka odeszła w niepamięć... ![]() Wczoraj widziałam się z Gawłem i Tomkiem. Jak zwykle w Brackiej:) O mamo! Uwielbiam ich! Było suuuper! Pogadaliśmy sobie jak dawniej. Jestem bardzo zadowolona, nie przeszkadzało mi nawet wczoraj, że są Walentynki - wogóle! No i suuuper! Dostałam wczoraj pozdrowienia od ekipy Błękitnej Langusty w dzień św. Walentego od Niego:) Bardzo się ucieszyłam, a na spotkanie w Brackiej jechałam z Jego dziewczyną (he he he)... Dobra będę powoli kończyć... Jutro mam egzamin z pedagogiki resocjalizacyjnej, no to się muszę pouczyć jeszcze:D Całuski!! Komentuj(2) Link :: 17.02.2005 :: 09:02 No to tak. Wczoraj zakończyłam sesję! juppi!! Mam teraz wolne, ALE czeka na mnie już jubileusz, 3 strony www i wogóle... kichulec ![]() Dziś idę po plan zajęć na drugi semestr... ciekawa jestem jak to będzie ![]() Komentuj(2) Link :: 18.02.2005 :: 12:01 No to tak... Tydzień temu formatowany był dysk na moim komputerku, a teraz co? Znowu jest zawirusowany... buuu!!! Tato powiedział, że siądzie nad nim w niedziele... Mam nadzieję, że będzie dobrze! Tak właśnie... tata ok, ale mama... odkąd wróciłam do domu wogóle ze mną nie rozmawia, tylko jak się uczyłam ostatnio w kuchni to kazała mi wyjść, bo chciała zjeść śniadanie. Tak po za tym to mnie dla niej nie ma. Zastanawiam się czy to dobrze, czy źle no i czy powinnam coś zmienić - ale chyba nic nie zrobię. Zastanawiam się DLACZEGO ona tak mnie traktuje, ale powoli przestaje to mieć dla mnie jakiekolwiek znaczenie. A tak z innej paczki, to tak ogólnie to mam dobry humor. Patrzę wprzód i jest mi dobrze ![]() Komentuj(1) Link :: 19.02.2005 :: 00:10 No! Wreszcie się ruszyłam z tą robotą! Stronka jedna już przybiera na sensowności... Druga troszkę stoi w miejscu, a trzecia - do trzeciej trzeba się zabrać jak najszybciej... Siły!! Dziś byłam u lekarza, nie wiem czy wspominałam, ale w środę 9 lutego ZŁAMAŁAM rękę i to PRAWĄ! A dziś byłam u chirurga tu w Krakowie i się okazało, że mam mieć gips nie do 2 marca tylko do 11/12!! Czyli jeszcze całe 3 tygodnie!!! A ja od poniedziałku zaczynam zajęcia, prawie wszystkie nowe i same ćwiczenia ![]() ![]() No ale mimo wszystko humor dopisuje! Będzie dobrze!! Mama bez zmian, ale tak jest dobrze mimo wszystko... Szkoda, że mało kto komentuje moje notki, ale trudno! Komentuj(3) Link :: 23.02.2005 :: 00:24 Dawno nie pisałam, ale to dlatego, że pracuję teraz nad stronami www i to w dodatku trzema! W każdym razie bez przerwy nad nimi siedzę. Ale to nawet spoko. Natomiast jeśli chodzi o studia to chodzę na zajęcia i siedzę... siedzę... i tyle - straszne. Humorek superkowy! Dobra kończę! Oj coś muszę nadrobić w notkach - opuszczam się. Komentuj(3) Link :: 24.02.2005 :: 02:04 To Artur Gadowski. Wokalista zespołu Ira. Właśnie wróciłam z ich koncertu! WOW było suuuper!!! Mimo złamanej rączki bawiłam się suuuper. ![]() A co słychać po za tym? Ogólnie nie narzekam. Zastanawiam się tylko jak długo to potrwa... ten mój stan... Zobaczymy... mam nadzieję, że jeszcze troszkę ![]() Komentuj(4) Link :: 26.02.2005 :: 09:51 ![]() Dziś jadę z moją siostrą do Zakopanego. Będzie tam koncert Myslovitz oraz POKAZ SNOWBOARDOWY!! Bardzo się cieszę, że jadę! Bo jak wiecie na tym zimowisku uczyłam się jeździć na snowboardzie i całkiem dobrze mi szło... Po za tym bardzo mi się ten sport spodobał! Normalnie nie wiem! OK! Jak wrócę to napiszę jak było ![]() Komentuj(4) Link :: 28.02.2005 :: 15:04 Wróciłyśmy z tego Zakopanego w sobotę o 1.30 w nocy! Na pokazy się nie załapałyśmy, jednak idąc sobie po Gubałówce oglądałyśmy amatorów - jeden nawet nas przeskoczył ![]() To tak pokrótce o Zakopanym ![]() ![]() No i jeszcze tak mi się smutno zrobiło. Chyba jestem zmęczona... Mama jedzie na wyjazd w ten weekend ![]() ![]() ![]() Komentuj(4) |
Talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |