2024
|
Link :: 02.05.2005 :: 22:45 Link :: 05.05.2005 :: 00:50 Hejka! No to spoko jest! Wróciłam sobie z Gorców wczoraj i wszystko mnie boli, a na dodatek musiałam się pokłócić z mamą na dobranoc, ale już jest lepiej. W górach było wyrąbiście, z Chesterem było spoks (patrz. normalnie jak na: Ja & On). Pogadaliśmy sobie w trójeczkę i wogóle było suuuper! I to tak strasznie, że... JA CHCĘ JESZCZE RAZ!!! Buuu ale nie da rady za szybko! Złozyłam dziś wniosek o odszkodowanie i mam nadzieję, że "coś" bedzie z tego Wiogóle Ryśka i Emila ubóstwiam i Kasieńkę - bo ona taka smutna teraz... Trzymaj sie koleżanko Komentuj(3) Link :: 09.05.2005 :: 02:00 Oczywiście Asieńkę również UWIELBIAM!!! Jak nikogo innego Jest 1.51 w nocy, a ja nie śpię, choć jutro mam na 8.00 na uczelnię i mam kolosa, ale nie uczę się na kolosa BYNAJMNIEJ! Otóż siedzę i piszę adresy, które jutro muszę wydrukować. Wogóle to chciałam się pożalić! Miałam się dziś/wczoraj uczyć Teorii Wychowania i Francuskiego, a tymczasem pisałam adresy Po za tym w piatek dostałam adresy do wpisania koło 23.00 i musiałam jeszczedrukować i poszłam spać o 3.00. W sobotę zaniosłam SUPER-PODZIELONE na regiony koperty, a oni kazali mi drukować jeszcze zaproszenia - zajęło mi to czasod 10.00 do 13.15 a o 13.00 miałam wyjechać((( I zrzucili to na moje barki((( Ale wydrukowalismy!!! Pojechałam na wyjazd, a po powrocie mam w skrzynce sterty zadań kursowych, które muszę poprawić(( I raczej je roześlę reszcie kadry kursowej bo ja się nie wyrobię. No jest prawie 2.00, ale jakoś się mi układa powolutku... Trzymajcie kciki za mnie jutro, znaczy dziś Komentuj(2) Link :: 11.05.2005 :: 00:36 Miałam iść już spać, zle jednak coś napiszę. Ogólnie rzecz biorąc to z tego "kolosa" czwóreczkę dostałam A dziś ktoś mnie spytał oglądając mój kalendarz "czy mam w nim zapisane coś nie harcerskiego" i zaczęłam sie właśnie zastanawiać nad tym... i w sumie to przeważająca część zapisków to harcerstwo, kawałek to uczelnia i jakieś maleństwop to dopiero "moje życie towarzyskie". Jak czasem chcemy wyjść do kina z tatą i dwiema siostrami to zawsze "podemnie ustalamy termin", tak samo ze znajomymi Powoli zaczyna mnie to przerażać! SERIO! Ratujcie, jak się skończy jubileusz to przyustopuję i to na maksa!!! Komentuj(4) Link :: 15.05.2005 :: 11:25 Pomyslałam, że jednak coś napisze juz, bo dawno nie pisałam. Od razu mówie. Rysiek zlikwidowała swojego bloga i jak to zwykle bywa, wydaje mi sie teraz, że posiadanie mojego jest głupie. No w każdym razie nie usune go ze względu na nią:P No to może napiszę, że mam serdecznie dosyć 60-lecia. Bo nie spię, robie dużo i na koniec dostaję soczystego beszta:( No, ale nie piszmy o niemiłych sprawach. No to wczoraj byłam na kabaretonie w Loch Ness z ludźmi z liceum i było wyrąbiście! Zostaliśmy później na imprezie! Taki szczegól opiszę, Mateusz mnie do tańca poprosił i normalnie myślałam, że nie zejdę z parkietu o własnych siłach tak mną rzucał, ale i tak było suuper - szkoda tylko, że komentował moje wywrotki przez reszte wieczoru:P Jedlismy tez kiełbaski z 1zł i wogóle to było cool. JUWENALIA górą!!! Acha, i wróciłam o 5.00 dziś:P A to zdjęcie to Nadiya! Uwielbiam jej piosenkę "Parle moi":P Komentuj(2) Link :: 24.05.2005 :: 09:50 No to mamuśka sie wkurzyła i "zabrała" internet. No! Nie mam już internetu! No i po za tym, że jest beznadziejnie to reszta w porzo. Martwię się tylko tym, że mam te klilka stron administrować, a teraz nie mam już ich skąd adminować. Najbardziej mi szkoda tej strony o Rycerzach... bo we wtorek mam iść do P. Eli a tu co? Nie mam z czym do niej iść(( bu... Wogóle to nie takie straszne, że ja nie mam neta bo w końcu się "nudzę" i z tych nudów zaczęłam się uczyć. No i jeszcze jedna sprawa... mieszkam teraz u siostry bo w domu to bym się nie skupiła mimo wszystko na nauce więc skupiam się u niej)) Po za tym Dotak mieszka tez w hucie i moge się z nią jeszcze pouczyć i to jest COOL!!! A mama nie uwierzyła, że u Anki sie lepiej skupię więc jej powiedziałamw końcu, że idę sobie od niej "odpocząć", ona tylko rzekła, że "Ja się nie zgadzam" i tyle, ale co mi tam. Tata się zgodził, Ania też i Kasia więc mamy niezgoda to pikuś. No i jeszcze mówiła o konsekwencjach jakie wyciągnie z tego powodu, ale z tego co widze to brak jej juz argumentów Nic no! Ryś przeslij mi adres swojego bloga, choć i tak pewnie za szybko na niego nie wpadnę. Nic to kończę bo mam zaliczenie niedługo z francuskiego i się boję Pappapa Komentuj(1) Link :: 29.05.2005 :: 14:24 No już po egzaminie z fr ZDAŁAM!!! Hurra!!! Aj nadal nie mam neta(((((( ale ju z mieszkam w domu... jakoś się teraz z mamą oswajamy... he he he... no zobaczymy co będzie. Zgrałam stronkę p. Eli i moge już nad nia pracować!!! SUUUPER!!! RYŚ!!!!! adres!!! please!!! Komentuj(3) Link :: 31.05.2005 :: 09:52 Hej! Zgrałam stronke i nic mi to nie dało. Bo zasmiecona taka, że ło!!! Zła jestem bo dziś miałam juz na strone wrzucić te rzeczy nowe, a nie mam jak bo tu nie dam rady jednak administrować. Kurczę. Zła jestem, a mama to mnie wkurza jednak, no nie wazne. Mam dość po prostu i wogóle ja nie mogę!!! Bleeeeeeeeeeee Fajny kwiatuszek:P Dziś wpisywał zaliczenia z edukacji zdrowotnej. No i oczywiście Ewcia nie wzięła indexu bo po co? I nie mam tych cholernych konspektów, szlag by to trafił. A szkoda gadac, wszystko sie nie układa, w sobotę chce jechać na wyjazd z Cheesterami i Matiami i Bosakami i Kuclami i wogóle nie ma kasy i dupa, dupa, dupa, dupa...!!! Komentuj(0) |
Talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |