2024 październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2004 grudzień
link1
link2
link3
|
Link :: 03.02.2006 :: 14:23 hmm... nie lada maraton egzaminacyjny mam w tym roku. 6 egzaminów, póki co średnia 4,0 Po za tym muszę coś zrobić, bo nie może być tak jak jest. Gawełku sorki... w sumie bardzo bym chcaiała, ale nie wiem za co i na czym i wogóle... Komentuj(1)
Link :: 05.02.2006 :: 18:43
Gaweł, no nie mogę no! Aż tak Ci smutno z tego powodu? Jakbym wiedziała, tobym stanęła na głowie! No nie! Jest mi teraz strasznie źle!
Znaczy szczerze powiem, ze cały dzień od 7.00 się dziś uczyłam /jak bum cyk, cyk!!!/, na prawdę. Zresztą, ja serio nie miałam ochoty jechać... nie dlatego, że z Wami tylko po prostu sporty zimowe źle mi się kojarzą. Nie najlepiej by mi było. PRZEPRASZAM...
Komentuj(0)
Link :: 16.02.2006 :: 10:27 Wreszcie wróciłam z tego całego wyjazdu. Teraz muszę się dowiedzieć czy dziekan przedłużył mi sesję i jadę dalej. Ogólnie rzec biorąc nie bardzo mi sie usmiecha wyjazd, ale zobaczymy. W końcu robię to na kurs, więc chcę to zrobić tak teoretycznie Aj, waj.... he he he. A Sikor jest jak baba w ciąży, gorzej jak ja! Komentuj(1)
|