2024
|
Link :: 05.06.2005 :: 19:12 Link :: 06.06.2005 :: 21:11 No, to jest szansa, mama pozwoliła mi z neta korzystać. To bardzo cool. Cieszę się, nadrabiam stronkę ile mogę. Jest coraz lepiej, może nawet zdążę te drugą jeszcze zrobić Te Yorika stronę No nic uszy do góry. O mijej hufcowej nie komentuję... Jest w sumie dobrze. Komentuj(1) Link :: 07.06.2005 :: 21:44 Może tak po kolei opiszę. Kolejna harcerka nie jedzie na obóz - no to mam teraz 4... i na dodatek dostane wędrowniczki... to będzie rzeźnia jednym słowem. Jestem zła! Bo znowu nie mogę iść tokiem pracy drużyny, tylko mam "kukułcze jajo" do "wysiedzenia"... uff... Kupiłam sobie dziś mundur i droższy był niz myslałam, to też mnie wkurzyło. No i tak... dziś się widziałam z Nim, no... im żadziej go widuję tym gorzej znoszę z Nim spotkania... i to na dodatek CORAZ GORZEJ!!! No dom, dom jest ok... raczej - w porównaniu z moim wnetrzem. Nie no, ja nie wiem co jest, ale doła łapię - ZNOWU!!! I zacznie się od nowa! Powolne wychodzenie z doła. Ale ja bym chciała umieć sobie z tym radzić... Komentuj(1) Link :: 13.06.2005 :: 10:30 Dawno nie pisałam. Właśnie wróciłam z egzaminu z dydaktyki ogólnej. Nawet spoks Ale się wczoraj zdenerwowałam. Chciałam obejrzec sobie serial wczoraj wieczorem, ale Gośka ogladała mecz, a jak ona oglada mecz to trzeba chodzić jak myszy pod miotłą, bo ona MUSI obejrzeć ten CHOLERNY mecz!!! Matka się musiała oczywiście wtrącić... Gośka jest niepełnosprawna chyba skoro matka musi w jej sprawach interweniować. Jak ktoś jest dupa to ma to wrodzone chyba. I ogólnie suuuper, Gośka matką załatwiać bedzie swoje sprawy... zajebiście! Po za tym mam juz zatwierdzony plan pracy obozu, choc i tak nie mam kasy na składki więc gówno dostanę, a nie zezwolenie. No buntownicze nastawienie!!! Oj, nie podchodzić bo zabiję! Komentuj(1) Link :: 15.06.2005 :: 17:03 Dziś byłam u fryzjera, ale się wkurzyłam... bo ścięła mnie nie tak jak chciałam... cholerne babsko... Do tego spotkałam Go z nią i wogóle... nawet ona poszła gdzieś, a my we dwoje na Rynek... he he he się jaram... Idę teraz do teatru i zła jestem nadal o fryz mój... może będzie dobrze... zobaczymy... kupiłam sobie spodenki, oczywiście to nie powód do radości, ale pisze sobie bo tak mi się chce. Stronka... 1.. 2... 3... 4... 5... No i jutro, znaczy pojutrze egzamin mam z teorii wychowania:P śmieszne... bo nic nie ruszyłam jeszcze... i za dużo to nie ruszę... ale to cała ja... Łukasz - taki "kolega" gadam z nim sobieczasem, wczoraj do 24.00! Spoko, choć co z tego... normalnie nie wiem... załamka... Komentuj(2) Link :: 18.06.2005 :: 07:13 He he he... już po egzaminie. Nie było najgorzej, ale i tak sądz ę, że bedzie ok... jak nie teraz to we wrześniu. No, a dziś idziemy sobie do ZOO i choć są chmury i troszku pada, to co to dla nas Tak się tylko zastanawiałam, czy ja MUSZĘ mieć faceta? Dziwne, że nie mam to fakt... /to słowa Łukasza /, ale czy to naprawdę takie ważne? No nie wiem... Komentuj(3) Link :: 23.06.2005 :: 14:14 Zbliża sie obóz i pewien dzień... no i jest źle, bo robię dziwne rzczy. Jutro egzamin mam i... nie wiem czy umiem:P Gosia mnie pytała, i myslę, że coś umiem ale to się wszystko okaże nie? Po za tym to zupełnie neutralnie sie zaczyna... zresztą co ja tu będę pisała, nic ciekawego nie mam do powiedzenia... Komentuj(1) Link :: 25.06.2005 :: 17:41 Nie uwierzycie, dzisiaj w Krakowie są wianki:) I wiecie co? Ja idę na nie... i wiecie co jeszcze? Będę występować:P tańczyć w przedstawieniu!!!! HURRA!!! Ale sie cieszę:) A dziś (...) odzyskałam dobry humor:) Dziś pakowaliśmy sprzęt na obóz i ja kupowałam te całe bilety i wogóle się cieszę , że nie jadę na kwaterke z jednej strony, bo zdrugiej tragedy!!!!!!!!!! Nic kończe dziś pracowałam i jestem padnieta!!! Komentuj(2) Link :: 29.06.2005 :: 10:20 No to mam poprawke z teorii wychowania...:((( no trudno sie mówi. Dziś chciałam stronke robic i kupa, bo się cos spsuło no i już nie robię... cholercia chyba nie skończe roboty przed 13 lipca:( ale w sumie to nie mam tez motywacji... bo ta baba... no nie płaci mi no! Znaczy płaci, ale nie całość:P A ten obraz jest autorstwa Zdzisława Beksińskiego. To malarz abstrakcyjny:) Komentuj(2) |
Talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |