2024 październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2004 grudzień
link1
link2
link3
|
Link :: 05.05.2010 :: 16:51 Długi weekend za Nami. Było bardzo dobrze. Cieszę się, że pojechaliśmy choć przykro mi było kiedy przyjaciółka tak mnie traktowała jak mnie traktowała... zastanawiam się z czego to wynikało, ale już nie wiem sama. Może czas się rozstać...
Dziś za to akademia w szkole i wyszło super! Daliśmy radę, dzieci, ja oraz sprzęt Polonistka była zachwycona, opiekunka stażu również no i dyrekcja też tak sądzę.
Ten tydzień skończy się dopiero w sobotę wieczorem, ale i tak nie będzie taki męczący już.
Jest na prawdę dobrze, między Nami i w pracach. Znów się usmiecham - potrzebne nam były te 3 dni w górach bez pracy, komputera, telewizji i innych głupot.
Komentuj(0)
Link :: 15.05.2010 :: 10:34 Pękający lód na wodzie czas wiosenny, u nas letni :)
Czy to miłość jest? Czy raczej my jesteśmy szpetni?
Często praca i nasz zawód wchodzi na salony,
jednak czas jaki nam trzeba znowu jest zielony.
My nie chcemy tego zniszczyć ani sfabrykować,
my, to chcielibyśmy wreszcie sobie - podziękować!
Brak nam czasu, chęci... i odwagi
jest to czas bym poświęciła więcej swej uwagi.
Choć tak bardzo źle mi było, nie zrezygnowałam
i nie zrobię tego nigdy - już zdecydowałam.
Kocham to co Nas łączy - wiem, że jest ogromne.
Ty zaś Mój Najdroższy Mężu wiesz jakie to godne.
Bo już nie chcę pisać czegoś co Mu nie przypadnie.
Koniec takich mych wybryków - czas skupić się na mnie.
Jestem straszna - zawsze to wiedziałam,
ale wiem też że się strasznie zakochałam.
I już będę o tę miłość dbała po wsze czasy
tylko niech mi tez zagrają jego mądre basy.
Komentuj(0)
|